Fönster Örebro

Kvalitetsfönster som lyfter ditt hus

Tjänster

Företaget erbjuder ett stort antal tjänster och produkter inom fönster och montering. Här kan du läsa mer om våra tjänster.

Totalentreprenad

Vid stora fönsterprojekt kan vi hjälpa till med hela processen. Det kan innebära att vi sköter möten och information, tidsplan, hjälp med produktval, kontakt med boende, provmontage, montering, slutstädning och en noggrann besiktning av en oberoende besiktningsman.

Våra projektledare har en tät kontakt med dig och finns alltid tillgänglig för frågor.

Fönsterbyten

Vi är en av Sveriges branschledande entreprenör när det gäller mindre eller kompletta fönsterbyten åt fastighetsägare och BRF:er. Våra montörer är skickliga och noggranna och med sitt personliga engagemang garanteras ett perfekt resultat. Alla våra fönster är egentillverkade och håller högsta kvalitet och finns i en mängd olika material och utföranden.

Underhåll

När du behöver hjälp med trasiga eller slitna fönster kan vi hjälpa med med service och underhåll av befintliga fönster. Våra fönsterexperter har lång erfarenhet av alla sorters fönster.

Inglasningar

Vi har stor expertis när det gäller inglasningar med stora glaspartier. Vi tillverkar alla glaspartier i vår fabrik i Örebro. Många väljer att glasa in balkonger, altaner, uterum och liknande för att kunna nyttja uterummet i alla väder. Vi kan skräddarsy inglasningen tillsammans med dig för en unik känsla.

Alla våra tjänster är avdragsgilla enligt ROT.

Hör av dig till oss när du behöver någon eller några av våra tjänster.

Snabb och effektiv montering av tåliga PVC-fönster