Fönster Örebro

Kvalitetsfönster som lyfter ditt hus

Fönster

När det gäller fönster tillverkas alla våra fönster av oss i vår fabrik i Örebro. Vi tillhandahåller miljövänliga och underhållsfria PVC-fönster. Vi har 35 års erfarenhet av tillverkning och montering av fönster och glaspartier.

Låt oss hjälpa dig när du behöver nya fönster i fastigheter eller inglasning av uteplatser. Kontakta oss via formuläret

Här kan du läsa mer om våra fönster och glaspartier:

PVC-fönster

Företaget har egen tillverkning i av PVC-fönster i vår fabrik i Örebro. PVC är det perfekta materialet om man drömmer om underhållsfria och prisvärda fönster. PVC-fönster är mycket tåliga och kan framställas i många stilar - både moderna som klassiska. I dag finns det även PVC-fönster som på passar på äldre hustyper.

Plastfönster ger kunden stora möjligheter att variera sig stilmässigt. Med eller utan spröjs, runda eller trapetsformade bågar, många olika valmöjligheter när det gäller struktur. Moderna PVC-fönster är dessutom tillverkade med miljön i tanken.

Aluminiumfönster

Vi erbjuder även stryktåliga och i princip underhållsfria aluminiumfönster till bra priser. Stora fördelar med fönster i aluminium är den snygga designen, det låga energiläckaget och de miljövänliga tillverkningsprocesserna. Precisionen i konstruktionen är också mycket hög, fönstren håller långe och ändras inte i form eller mått med tiden. Vi tillverkar alla våra fönster i vår fabrik.

Glaspartier

Det är mycket vanligt att glasa in balkonger, uteplatser och altaner för året runt-användning. Vi kan tillverka glaspartier i alla möjliga mått och sköta monteringen. Våra inlgasningar har vacker designen och är mycket energieffektiva.

Vi delar gärna med oss av våra referensobjekt i Örebro. 

Kontakta oss på Enomic Fönster om du är intresserad av fönster i Örebro.

Alla våra privattjänster är avdragsgilla enligt ROT.

Snabb och effektiv montering av tåliga PVC-fönster