Kvalitetsfönster som lyfter ditt hus”logga

Tjänster

Vaktmästeri

Vi hjälper till med allt från byte av glödlampor till enklare reparationer. Vi kan även hålla koll på huset när ni är bortresta eller titta en sommarstuga under de delar på året ni inte är där.

Skriv upp vad ni vill att vi ska ordna på en lista så fixar vi det. Dörrlister, trasiga kontakter, rullgardiner, trasiga persienner. Vi fixar det.

Underhåll

Vi utför bland annat rengöring av hängrännor, översyn av tak, vindskivor och fasad, allt till ett fast pris. Vi åtgärdar även eventuella brister som vi upptäcker själva.

Trädgårdsarbete

Här ingår flera så kallade hushållsnära tjänster, som till exempel gräsklippning och snöskottning. Vi kan utföra tjänsterna både vid enstaka tillfällen eller vid återkommande tillfällen. Dessa tjänster är avdragsgilla genom ROT. Hör av er för offert.

Utbyggnad

Vi utför både till- och ombyggnader, helt efter dina önskemål. Vi tar dessutom om samordningen av olika moment i ditt bygge. Vi har ett stort kontaktnät där vi anlitar olika hantverkare, till exempel elektriker, VVS-montörer och plåtslagare. Vid större projekt kan vi anlita dessa, men du behöver bara vara i kontakt med Villavaktmästaren. Vi nytillverkar även friggebodar, förråd och mycket annat i lösvirke.

Alla våra tjänster är avdragsgilla enligt ROT.