Kvalitetsfönster som lyfter ditt hus”logga

Fönster

När det gäller fönster samarbetar vi med Nordic Windows, som tillhandahåller miljövänliga och underhållsfria PVC-fönster, men även ett stort utbud fönster i trä och aluminium.

Leveranstiden är oftast på 2-3 veckor. Hör av dig till oss på Villavaktmästaren i Örebro om du är intresserad av våra fönster.

Här är våra fönster:

PVC-fönster

PVC är det perfekta materialet om man drömmer om underhållsfria och prisvärda fönster. PVC-fönster är mycket tåliga och kan framställas i många stilar - både moderna som klassiska. I dag finns det även PVC-fönster som på passar på äldre hustyper.

Plastfönster ger kunden stora möjligheter att variera sig stilmässigt. Med eller utan spröjs, runda eller trapetsformade bågar, många olika valmöjligheter när det gäller struktur. Moderna PVC-fönster är dessutom tillverkade med miljön i tanken.

Aluminiumfönster

Vi erbjuder även stryktåliga och i princip underhållsfria aluminiumfönster till bra priser. Stora fördelar med fönster i aluminium är den snygga designen, det låga energiläckaget och de miljövänliga tillverkningsprocesserna.  Precisionen i konstruktionen är också mycket hög, fönstren håller långe och ändras inte i form eller mått med tiden. 

Träfönster

Fönster i trä är en gammal byggtradition, men våra produkter är moderniserade på många sätt. Designen, miljövänligheten och energieffektiviteten är bättre när det gäller moderna träfönster, som förenar det bästa från förr och nu. Fönsterglasen är tåligare och de står emot väder och vind mycket bra. Underhållsbehoven är mycket mindre på moderna träfönster, det krävs numera mycket mindre skrapning, tvättning och målning. Standardmaterialet i våra träfönster är tall, men de går att få även i andra träslag.

Referensobjekt i Örebro finns i Oxhagen, Adolfsberg, Garphyttan och Vintrosa.

Kontakta oss på Villamaktsmästaren om du är intresserad av fönster i Örebro.

Alla våra privattjänster är avdragsgilla enligt ROT.